Само в 7DniFutbol.bg

Тити взриви ефира и Календерска! Извади на светло новата на Бареков!

7 Dni Futbol28.09.2015161

“От септември 2009 г. до 2014 г. на 100% БК Левски е издържан от Цветан Василев – собственик на клуба”. Това заяви Тити Папазов в отговор на въпрос на кандидатът за кмет на София Мария Календерска. Миналата седмица в “Комбина” тя го попита с колко милиона е бил спонсориран клубът и чии са тези пари.

Тити разкри, че лидерът на “България без цензура” Николай Бареков е пътувал в самолет със скъпо облечена жена, която не е Мария Календерска. Той показа на водещите на “Комбина” снимка на Бареков с въпросната дама. Тя е избрана за кандидат за кмет от  ББЦ , защото  там останаха тя и Бареков . Бареков  винаги има спътница в самолета, но не винаги това е Календерска . Може да е роднина. Със скъпи ботушки , със скъпа чанта и скъпо палтенце .  Може да попитате Бареков  как се държи на борда на самолета на връщане  от Брюксел. Питайте стюардесите. Когато парите изпреварят потенциала  на човека, тогава става това, което се случи с Бареков

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ