Само в 7DniFutbol.bg

#КОЙ пък сега сложи капута!?

От известно време медиите, гравитиращи около депутата от ДПС Делян Пеевски медии взеха да перат Капута. Нали го знаете онзи Николай Бареков, на когото Бойко Борисов даде презервативско прозвище. Може би защото го беше ползвал като такъв. Явно някой сега се стяга отново да ни клати с Капут. Въпросът е толкова ли сме тъпи, да го позволим?

На парламентарните избори Дудука обеща какво ли не. Кампанията му беше продуцирана от Цветан Василев, по-късно май се включи и един успял, угоял се младеж, след като банкерът изпадна в немилост. Похарчиха се десетки милиони евро, за да бъде вкаран първо Бареков в европейския парламент, а след това жена му и Ана Баракова в родния такъв. Полза и от него и от неговите – никакъв!

След като бе употребен, Капутът имаше съдбата на всеки презерватив – захвърлиха го! Дойдоха обаче пак избори. А за какво са изборите? Някой да изклати народа. А когато го клатиш с Капут, изглежда по-цивилизовано, по-европейско. Нищо, че Капута си го нанизаха депутати от етническа партия, чиито избиратели никога не ползват такъв. Но това е друга тема…Важното е, че политическата олигархия се научи да ползва презерватив, когато го слага на народа.

Сега медиите до ДПС-депутата започнаха да ни навеждат. След което ня#КОЙ ще ни го отпере. Отвсякъде пак строи Бареков. Лансира любовницата си за столичен кмет. Този човек наистина е неспасяем. Като политически Капут той си мисли, че и самата политика се предава така – по полов път. Макар, че и тук има спор на философии. Според някои от тях свирката не е полов акт. Т.е и самият Бареков няма как да е прихванал така политиката в Банкя. А от тук нататък е и невъзможно да я предаде на г-ца Календерска. Но това са прекалено сложни мисли за един Капут. За него е важно друго – кой ще си го нахлузи. И май вече има такъв! #КОЙ? #КОЙ? #КОЙ?

ПП: Някой спомня ли си лицето Джамбазки #КОЙ го заведе в европарламента? И дали сега нямаме скрита коалиция в София “ВМРО с Капут”!? Не търсете някого зад #КОЙ! Това вече не е човек, това е модел.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ