Само в 7DniFutbol.bg

Йорга! Защото е от Левски!

7 Dni Futbol27.09.2015141

Когато те затиснат проблемите, когато си дадеш среща с неволята, често ставаш герой. Стига да не се огънеш пред обстоятелствата. В Левски днес обстоятелствата са тежки. Парите до онзи ден бяха кът, класните футболисти и до днес са такива. В такива моменти ти трябва вяра. И феновете на Левски я получиха от там, откъдето дори самият Гонзо не е очаквал – от един чужденец който бе доведен за кракто, а ще остане завинаги в сините сърца.

Боян Йоргачевич! Днес Йорга е Левски и Левски е Йорга! Мислеха, че флиртът му с шалчетата е заучен ход. Може. Но той не може да е вечен. А Йоргачевич се радва на всяка своя среща със Сектор Б така, сякаш у дома му е дошла Ирина Шейк. И се раздава като за последно. Което го издигна на пиедестал, на какъвто няма да са много хора. Като Владо Гаджев например, тръгвал си пет пъти и завръщал се като накъкан.

Йоргачевич пръв редуцира заплатата си, пръв редуцира мераците си, но последен ще редуцира левскарското в себе си. Странно е, но е факт! Той е човекът, който днес го носи най-много. Което може би обяснява магията на самия Левски. Само големите клубове могат да събудят чувства в сърцата на иначе обикновени наемници. Левски е имал далеч по-големи вратари от Йоргачевич. Ще има и още по-големи. Но от Димитър Иванков насам не е имал някой, който да е нещо повече от вратар. Който да е Синьо сърце. Защото е от Левски!

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ