Само в 7DniFutbol.bg

Това си е скандал! Шефът на Лудогорец бил пу.ка!

7 Dni Futbol26.09.201500

Главният мениджър в Литекс Стойчо Стоилов продължи коментарите си на мача с Лудогорец и след неговия край, коментирайки за четвърти път скандалната случка с Ангел Петричев, този път далеч по-цветисто.,

“Аз съм готов с господин Петричев да пуснем едно видео с ваши колеги и да изгледаме запис. Айде да видим дали е мъж. Имам облог с Домусчиев за едно положение за засада. Той обеща, че ще се извини, ако не е прав. Там го чух да казва доста тежки думи. Да видим дали е мъж.

“Петричев като видя, че споря с Домусчиев дойде да се направи на мъж. Казах му, че е п*тка. Той скача да ме бие, за да го види шефът му. Напрежението мисля, че е в техния лагер. Питайте ги тях защо е това напрежението. Не може толкова явно някой отбор да бъде бутан да стане шампон. Аз защитавам Литекс, а не коментирам други отбори. За мен, днес, загубихме да вземем трите точки,” заяви Стоилов, цитиран от Novsport.com.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ