Само в 7DniFutbol.bg

Получихме сКРИБна вест! В кренвиршите няма месо!

Този Лудогорец е изпразнен от съдържание! Така както кренвиршът е изпразнен от месо. Истината за пореден път лъсна днес. Шампионите бяха жалки срещу 10 души от Литекс. И ако не беше дежурният по свиркаджийска рота Таско Тасков, щяха да отидат на разлика.

От началото на сезона досега реферите са донесли на делиорманци по 3 точки срещу Левски и Ботев и сега една срещу Литекс. Без тях този изкуствен отбор щеше да е там, където му е мястото. Което е жалко. Да пръснеш 10 милиона за селекция и накрая да трябва съдиите да те държат втори в най-безумната “А” група!? За какво говорим? Лудогорец в момента е обикновен сбирщайн. Скъпоплатен, но сбирщайн. И ако не е на моменти изяществото на Марселиньо, пиши ги бегали Кафутата, Мафутата и прочие ментета. И съдиите, и съдиите…Апропо, този Таско Тасков навремето обезобрази Ботев в Пловдив, за да угоди на мераците на Домусчиев. Сега пробва да съсече Литекс. Бърка все в една посока. Което означава, че не го прави безплатно. А това пък поражда нови въпроси, свързани с безпрецедентната рекламна кампания на Кирил Домусчиев и КРИБ по телевизията, призоваваща за борба с харчовете на черно. Харчовете на Лудогорец за съдии на светло ли са!?

На мен лично ми е тъжно, че Лудогорец изпусна своя момент. Когато Козмин Моци хвана онези дузпи, цяла България крещеше от радост. Беше спонтанно, беше истинско, беше велико. Разградчани изпуснаха момента да превърнат тази емоция във вечен капитал. Вместо да надграждат, извадиха пари да убият ЦСКА. Не разбраха, че като застреляш някой, не може да заемеш на момента мястото му. Не и във футбола. Защото преди това си бил Антибиотик! Защото си влязъл нелегално първо в “Б” група, а след това в “А”.

Затова и Лудогорец го чакат дните на Шумен на Шогуна, на Ботев на брокерите, на Локо Пд на “Седмиците”, на Локото на Кайчо. Ако някой се е съмнявал, днес го е осъзнал. Жалко, че в Лудогорец отказват да го осъзнаят. Поради което в момента са пълна сКРИБ!

ПП: Един час след мача, от сайта на Лудогорец не можеш да разбереш как е завършил мача. Сигурно и самите те не знаят какво стана. Ще разберат, ще разберат…

 

5 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ