Само в 7DniFutbol.bg

Голям смях! Още един левскар се юрна да става кмет на БСП!

7 Dni Futbol26.09.2015100

Бащата на най-яловия №9 в историята на Левски Атанас Курдов – Петър, е кандидатът на БСП за кмет на пловдивския район “Северен”, стана ясно при откриването на предизборната кампания на “червените” под тепетата. Курдата е известен бивш футболист на Ботев, но истинската му слава настъпи в Левски и гола, който вкара на ЦСКА от “Сточна гара”, както се пее в култовата песен на Сектор Б.

Последната изцепка на Петър Курдов бе заплахата му да смени физиономията на Станимир Стоилов, задето изхвърли сина му Наско от Астана.

Промяна е най-важната дума, която трябва да чуят всички пловдивчани. Ние сме отборът, който може да промени Пловдив и на 25 октомври играем за победа. Това заяви кандидатът за кмет и водач на листата на БСП Георги Гергов пред стотина членове и една шепа симпатизанти в Пловдив при откриването на предизборната си кампания.

Олигархът-социалист няма никакъв шанс да додрапа до балотаж, но не му и трябв, тъй като отдавна се знае, че той е в перфектни отношения с кмета Иван Тотев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ