Само в 7DniFutbol.bg

Намери се по-глупав ученик от Гонзо – Божиновица! Повтаряла 11-и клас, заради 4 двойки

7 Dni Futbol26.09.2015320

Водещата на „Папараци” по Би Ти Ви Николета Лозанова e повтаряла ХI клас и едвам е завършила гимназията, в която е учила в Пловдив. Плеймейтката е имала двойки по математика, химия, физика и физическо, разкрива „Всеки ден”.

Бившата жена на Валери Божинов, с която той в момента е в развод, сама си признава, че й е било трудно в училище и зорлем е добутала до финала в школото „Константин Величков”. Имала е тройка по физическо, а математиката и особено геометрията са й били „тъмна Индия”. Крие обаче, че положението е било толкова зле, че се е наложило да кара XI клас два пъти.

„Срамува се от училищните си години и бележниците си пълни с двойки. Тя и сега не може да смята и прави грешки, а таблицата за умножение не я знае. Покрай математиката беше зле с точните науки, химията и физиката също не й вървяха”, издават съученички на Николета.

Лозанова все пак изкласила училище и се отправила към столицата, където щурмувала конкурса на „Плейбой” и се окичила с първото място на еротичното шоу.
Както „Всеки ден” писа, Николета се записа в Университета за национално и световно стопанство в София, но не успя да го завърши. Тя бе набутана там от тогавашното си гадже – сина на взривения в асансьор бос от СИК Стоил Славов – Жоро Главата, но не изкара и един семестър в икономическия университет, защото е била скъсана на всички изпити, издадоха преди време колеги на пловдивчанката.

Образованието й е обект на пpиcмex в Би Tи Bи. Там вcичĸи говорят зад гърба й, че е недопустимо чoвeĸ cъc cpeднo, който не е прочел и 2 книги през живота си, да работи в телевизия, пpи това ĸaтo вoдeщa нa пpeдaвaнe. Най-възмутен бил Венелин Петков, който наричал Николета „позорът на Би Ти Ви” и „най-голямото медийно недоразумение на света”. При всяка среща с шефа на телевизията Павел Станчев той поставял въпроса кога най-после Николета ще бъде уволнена и се опитал да му внуши, че Лозанова подронва имиджа на медията.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ