Само в 7DniFutbol.bg

Престъпно! Директор в “Efbet” загробил ЦСКА, докато командвал на “Армията”

7 Dni Futbol26.09.20151400

В ЦСКА са вдигнали ръце от пореден безумно подписан договор. Става въпрос за споразумението между “червените” и представителството на италианския спортен гигант “Лото” от “Спорт Депо”. Договорът, който оперативно е подписан от бившия търговски директор на ЦСКА Румен Вътков, не са предвидени приходи от продажбата на фен артикули и екипировка с бранда на армейците, пише “7 дни спорт”.

От клуба обмислят да ревизират и предоговорят условията по споразумението. Никой в ЦСКА не е щастлив, че хората на Лупи сериозно са ощетили клуба с така подписания договор и няма да влезе и стотинка в клубната каса от извършване на търговска дейност с фен артикули на клуба. В момента от “Спорт Депо” обличат безплатно “червените” във “В” група.

7DniFutbol.bg научи, че заради гафа, Вътков е бил изритан на момента от ЦСКА от Гриша Ганчев, който го обвинил в тежки злоупотреби. Случайно или не, но на Вътков веднага е предложен пост в контролираната от Васил Божков компания “EfBet”. Нейният шеф Цветомир Найденов бе гласен за президент на Божковото ЦСКА, което обаче така и не започна участие в “А” окръжна група. Това няма как да не насочва феновете към съмнения, че ЦСКА е бил умишлено източван отвсякъде и по всякакъв начин само и само да фалира, за да може някой да го вземе в “А” окръжна група. И такива като некадърника Вътков са били само маши…

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ