Само в 7DniFutbol.bg

Как ще затриеш отбор като ЦСКА!? На това ли ви учеха като деца? Да убивате любовта, вярата, идеята…

7 Dni Futbol25.09.201583

7DniFutbol.bg получи писмо от една истинска привърженичка на ЦСКА! Тъй като е много силно и най-важното – искрено, решихме да го публикуваме:

 

Има няколко неща, които не се купуват с пари. Има няколко неща, пред които и Пеевски и Бойко и БФС мълчат. ЦСКА е едно от тях!

Не стигат 100 години, когато няма любов! И 1000 не биха ви стигнали, да си изплатите грешките. Посредствени отбори и алчно ръководство. Зад гърба им- вечно гладни мафиоти, продажници, идиоти. ВековенЪ резил, вековна злоба, но не спортна, а душевна… огромна!

Как ще затриеш отбор като ЦСКА!? На това ли ви учеха като деца? Да убивате любовта, вярата, амбицията ,идеята… Така ли печелите симпатиите на хората? Така ли доказвате “колко силни сте”?

Има ли “А” група без нас? Това е въпроса. Не, не е това. Въпроса е: Ще има ли футбол без нас? И отовора е ясен на всички, дори и на вас… футбол ще има, колкото коса има Борислав Михайлов… Не, не е подигравка. От фалшиви хора с фалшиви коси, истинска човечност не можем да очакваме.

БФС, къде ви е професионализма? Да не би да избяга, заедно с последната ви капка достойнство? БФС, цяла България е зад ЦСКА! Замислете се вие къде сте. ЦСКА не е просто тим. ЦСКА не е просто игра. ЦСКА е морал, сила, вярност, победа, гордост, история. ЦСКА е всичко, което вие не сте и никога няма да бъдете. ЦСКА елюбов, подкрепа и борба. ЦСКА е това!

БФС, не всичко е пари! Има ценности, ако ме разбирате…зная, че това ви е много непонятна тема. Мръсни са ви душите, мръсни са ви и схемите на дребно и дори не го криете. БФС…филм сте! Ама от нискобюджетните!

Гергана Спасова

3 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ