Само в 7DniFutbol.bg

До 14 дни дават отговор на Ганчев какво следва с ЦСКА!

7 Dni Futbol24.09.201530

Делото по обявяване на ЦСКА в несъстоятелност вече официално е в ход. Магистратите от Софийски градски съд дадоха ход на делото и по този начин в близките дни трябва да стане ясно дали най-успешният български футболен клуб е платежоспособен, или трябва да бъде управляван от държавен наместник – синдик. Срокът, в който магистратите трябва да кажат тежката си дума, по закон е 14 дни. Именно това е периодът, в който експерти трябва да дадат мнението си дали ЦСКА може да се разплаща по милионите си дългове, или ще трябва управлението на клуба да бъде поето от синдик.

Заседанието на Софийския градски съд, което трябва да се произнесе по процедурата за несъстоятелност на ЦСКА, започна точно в 15.00 часа. В съдебната зала влязоха представителите на двете страни – ПФК ЦСКА АД и пернишката фирма “Юнис”, както и съдебният състав. Изненадващо на медиите бе съобщено, че заседанието ще е закрито за журналисти. Предварително бе обявено, че делото ще бъде отворено за медии, но в последния момент по желание на някоя от страните по него, то бе закрито.

ЦСКА е представляван от четирима адвокати. Делото е възобновеното производство по жалбата на пернишката фирма “Юнис” от лятото на 2013 г., която по времето на “Титан” започна ремонт на базата в Панчарево. Тогава се оказа, че се работи без документи и всичко трябва да бъде съборено. Паралелно с жалбата на пернишката фирма, ЦСКА също пусна молба в съда да бъде обявен в несъстоятелност, но тя бе отхвърлена, тъй като двата иска се дублираха.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ