Само в 7DniFutbol.bg

Хубчев закопа Берое на “Герена”

7 Dni Futbol22.09.201542

Добра победа на “сините”, отборът показва индикации на съживяване. Топката се подаваше бързо, имаше добра и дълбока преса, което неминуемо помогна за победата. Като цяло отборът игра с настроение, много добре се включиха и Гаджев и Живко Миланов. Определено присъствието на двамата вдига нивото на отбора и като цяло “Левски” ще върви нагоре. Не ми харесва двуличието на отбора. Все още “сините” имат едно присъствие на духа и играта си като домакини и съвсем различно като гости.
За “Берое” ще кажа същото, което казах и преди мача. Отборът сякаш беше на екскурзионно летуване в София. Дойдоха да разгледат новите строежи на “Георги Аспарухов” и до там. Слаба игра, нежелание да докажат иначе високите претенции, които заявиха преди сезона. Как се става шампион без положение на Герена, не ми е много ясно, сигурно Хубчев знае. Грешно водене на мача от негова страна, неадекватни смени и логична загуба.

ЕМИЛ ВЕЛЕВ – КОКАЛА

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ