Само в 7DniFutbol.bg

Стойчо наистина не знае къде се намира: Какви трофеи!?

7 Dni Futbol19.09.201520

Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев все още не знае дали тимът е в битката за титлата, или не. Специалистът говори пред „Меридиан Мач” ден преди голямото дерби на кръга срещу Берое.

„Много ми е странно, когато се говори за титла. Какви трофеи през месец септември? Ако е април, май…, добре, тогава се решава титлата. Сега нищо не се решава”, започна Стоев.

„Не знам дали Левски се бори за титлата. Рано е да го кажа. Виждате колко изравнени са силите. В началото на сезона бях категоричен, че Лудогорец ще стане шампион отново. Сега имат колебания в състава си. Всички отбори са в близки точки. Мачът с Берое също няма да реши нищо нито за нас, нито за тях. Как може по това време един двубой да в решителен? Ако бием Берое, а после паднем в 5 поредни двубоя, какво ще стане? И с Пирин ни беше важно…”, продължи Стойчо Стоев.

Той ще излезе за пръв път като треньор на Левски срещу Берое. Какво мисли за съперника?

„Берое са много сериозен отбор. Те бележат прогрес, миналата година завършиха втори. Всеки сезон израстват. Смятам, че ще се получи много добър двубой и се надявам ние да победим”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ