Само в 7DniFutbol.bg

Невероятно кой скочи да брани “армейците”: Правителството да подкрепи ЦСКА!

7 Dni Futbol19.09.201540

Един от основните конкуренти на ЦСКА във “В” група – “Сливнишки герой”, изненадващо подкрепи “червените”. Тимът от Сливница вчера разпространи декларация.
“Уважаеми колеги,
От името на ФК Сливнишки герой бихме желали да изкажем своята съпричасност с колегите на един от най-популярните и обичани български клубове ПФК ЦСКА (София), и да изкажем подкрепата си към клуба в този тежък момент. Заставаме изцяло зад това тимът да продължи да съществува като участник в „В” АФГ, и се надяваме в най-скоро време отборът да се върне там, където му е мястото, а именно в елита на българският футбол. ЦСКА е една от иконите на родният ни футбол, това е клуб, обичан не случайно от милиони, които днес демонстрират своята привързаност и подкрепа по стадионите, независимо от групата, в която играе, нещо, на което само биха завидели мнозина, и за което ние поздравяваме феновете на армейците. Затова ние смятаме, че отношението към ПФК ЦСКА е най-малкото незаслужено, и вярваме, че държавата в лицето на Правителството на РБ и Министерството на спорта в частност, трябва да помогне на клуба в този тежък момент.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ