Само в 7DniFutbol.bg

Това е края! Фандъкова дава спорта в София на левскар-психопат!

7 Dni Futbol18.09.2015207

Йорданка Фандъкова или е изтрещяла, или скоро ще и се случва това. Тя се гласи да сложи при нов мандат за шеф на спорта Константин Папазов. Човекът, който някога нарече Бойко Борисов сикаджийска мутра неграмотник, крадец и т.н.

Самият Тити не спира да се хвали, че поема спорта на София, разкриват източници от политиката, цитирани от сайта Блиц, контролиран от един от тарторите на Ревльото – депутат от ДПС. Папазов вече се хвалел, че ще е топ-фактор в бъдещата управа на столицата и постът му на председател на комисията по спорт в Столичния общински съвет бил сигурен. Това означава, че той ще разпределя бюджета за спортни събития на общината.

Новината направо взриви “червената” част от София, която смята да упражни правото си на протестен вот, само и само да не позволи на бившата учителка да даде спорта на София в ръцете на психопат-левскар, гъделичкал топките първо на Майкъл Чорни, след това на Жоро Илиев, а за последно – на Цецо Василев!

7 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ