Само в 7DniFutbol.bg

Христо Янев: Мачкат ни като валяка тревата! Само Гриша Ганчев може да спаси ЦСКА

7 Dni Futbol17.09.201520

В тази държава нещата отиват на изуй гащи, щом хрисим и скромен човек като Христо Янев вече не издържа под натиска срещу ЦСКА!  Има ли такъв?

“Ще ви питам така – валякът, който е срещу нас и валира тревата, оказва ли натиск върху нея (смее се). Естествено, че се оказва натиск върху ЦСКА. Нима Манчестър Юнайтед няма дългове, или Реал Мадрид, Барселона или най-близкия пример до нас – Цървена звезда. Ние сме клуб като тях. Сигурен съм, че институциите като държава и БФС, ако искат да ни помогнат, могат да го направят. Искам да кажа на феновете и цялата червена общност, че господин Ганчев и господин Инджов правят всичко възможно и дават най-доброто от себе си, за да може клубът да върви напред. Господин Ганчев не спи, за да се случват нещата в ЦСКА. Постоянно мисли как да изкара клуба от тази ситуация, от бруталния начин на управление в последните години. За този човек няма значение колко е часът и къде по света е, за да се обади и интересува какво става с отбора”, категоричен е Янев пред Блиц.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ