Само в 7DniFutbol.bg

Сам срещу всички, но ЦСКА се бори! София става червена през октомври

7 Dni Futbol17.09.201570

Фенове на ЦСКА пуснаха две подписки, с които се иска сливането с Литекс и връщането на тима в елитната група от името на ловчанлии.
Подобно нещо ще изисква поне няколко месеца работа по юридическите проблеми, които са свързани с дълговете на „червените”.
Във фейсбук вече има и група на протестиращите в името на ЦСКА, като засега се планира шествие на 4 октомври от НДК, където ще е общото събрание на привържениците.
Всички били изнервени, че единствено „червените” са притискани да бъдат изрядни, докато за всички останали клубове в „А” група е направен компромис и има спорни юридически моменти. На други пък се помагало директно с пари от спонсори, които през живота си не са давали средства за спорт.
ФИФА е поискала допълнително доказателства, че клубът е във фалит и е започнала процедура, което означава, че ЦСКА ще бъде отрязан от световната централа и сегашното дружество ще се прости с 15 точки. Това ще е фактическият му край, след като следващият етап от наказанието е изваждане от групата.
Единственият шанс е да се приеме, че с подаването на молбата от страна на ЦСКА вече е признат фалитът на дружеството. Съдебно заседание и решение обаче няма и това ще бъде основното в решението на световната централа, пише “24 часа”.
ЦСКА обаче ще играе мача си от Югозападната „В” група тази неделя срещу новака „София 2010″. Срещата е от 17 часа. Гостите са най-слабият отбор от началото на сезона, но все пак интрига има, защото повечето футболисти са юноши на Левски.
Феновете пък се канят на двубоя, за да покажат съпричастността си към бъдещето на ЦСКА, което е много неясно заради огромните дългове, натрупани през годините.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ