Само в 7DniFutbol.bg

Ганчев и Инджов гонят шеф на ЦСКА! Скочил на Пламен Марков

7 Dni Futbol17.09.201510

Голям скандал между изпълнителния директор на ЦСКА Александър Тодоров и Пламен Марков е избухнал вчера, твърди “7 дни спорт”. Спорът се е разразил, след като Тодоров е разбрал, че не е бил сред поканените на среща между част от феновете и Пламен Марков. Сбирката се е провела вчера сутринта и е била с цел представители на различните фен фракции да се запознаят с дневния ред и организацията на общото събрание на феновете, което е на 4 октомври в НДК.
Малкото Саше се е появил, когато срещата е свършила, и разбирайки, че не е бил сред поканените, е държал тон на Марков. Циркът, който е разиграл Тодоров в администрацията, е вбесил новите шефове на “червените” Гриша Ганчев и Юлиян Инджов. Освен заради безумния скандал, който е вдигнал, Тодоров ще бъде с доста изолирани функции и заради сериозните му гафове по десетките загубени дела, които в момента тежат на клуба. Към момента Сашето е държан на поста изпълнителен директор само защото все още в клуба не е влязъл синдик, който да започне оперативно да ръководи фалиралото ПФК ЦСКА.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ