Само в 7DniFutbol.bg

Накрая сметката “ЦСКА” ще я плати…Фандъкова!

7 Dni Futbol16.09.2015137

Задкулисието, което командва държавата, припозна ЦСКА за свой враг! Това е очевидно! Във войната с “армейците” това задкулисие е впрегнало всичко и всички – главни и нетолкова главни прокурори, БФС-та, ДПС-та, ДС-та, НАП-ове, ДАП-ове, Гърнета, Крадевци, Смрадевци и вся осталная сволоч!

Всички те обаче имат един голям проблем! Колко е бил голям ще се разбере на 25-и октомври. Тогава са кметските избори в България. И на тях някой ще плати сметката “ЦСКА”. Ще я плати най-вече Йорданка Фандъкова. Ще я плати, защото столична община дава поръчки на един спонсор на Левски, а в същото време глобява “армейците” затова, че отсекли дърво, докато правели терен за стотици деца в столицата! Ще я плати, защото е заместник-председател на партията, която днес ЦСКА припознава като свой най-голям враг! Ще я плати, защото ЦСКА е единствения отбор в София, който си плаща, за да играе на своя стадион. Ще я плати, защото днес едни хора строят БЕЗПЛАТНО стадион на Левски, защото са им обещани някакви неща, свързани с “Московска”. Ще я плати, защото даде боклука в София на онези, които убиха ЦСКА! Ще я плати, защото днес на всеки ъгъл в столицата има “Лафка”! Ще я плати, защото храни “Котараците”, които копаят гроба на ЦСКА!

Ще я плати, защото на милиони “армейски” фенове им писна! Стига самите те да осъзнаят каква сила са!

7 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ