Само в 7DniFutbol.bg

Ганчев отвръща на удара! Два спонсора с 3 млн. чакат ЦСКА в Ловеч

7 Dni Futbol16.09.2015163

Лъсна за кой ли път разликата между ЦСКА и Левски. На “сините” им праща спонсори държавата, а при “червените” ходят такива заради марката! Истински златен дъжд чака армейците след обединението с Литекс и завръщането им в “А” група! Гриша Ганчев вече е договорил две фирми, които ще сложат логата на екипите на новия обединен и далеч по-силен ЦСКА!

ЛЕВСКИ – НОВАТА БУХАЛКА НА ДЪРЖАВАТА СРЕЩУ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ – ВИЖ ТУК

Най-вероятно става дума за досегашният спонсор на Литекс “МТел”, който ще е двойно по-амбициран да излеее пари в ЦСКА, след като спря издръжката на Левски, заради натрапеното от Делян Пеевски присъствие там на “Виваком”.

КАК НАТИКАХА И И ВАСИЛ БОЖКОВ в ЛЕВСКИ – ВИЖ ТУК

Още преди два месеца, при посещението му в Китай, пък меценатът договори и официализирането на връзката на автомобилния гигант “Грейт Уол” с ЦСКА. От концерна настояваха обаче да се ангажират по-мащабно с “червените” едва, след като се върнат в професионалния футбол, което сензационно може да се случи още зимата.

Двата рекламни договора на ЦСКА ще са за близо 3 милиона!

3 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ