Само в 7DniFutbol.bg

Левски стана бухалката на БОСТАН! Жалко, а беше отбор на народа

7 Dni Futbol16.09.201510

„За да инвестираме трябва преди това да си спечелим тези пари. Това е изцяло наша отговорност и затова се стараем да работим“, заяви членът на Борда на директорите на Strabag Херберт Крутина при подписването на спонсорския договор с Левски!

КРАТКО, ТОЧНО И ЯСНО – ЛЕВСКИ Е ДЪРЖАВНА БУХАЛКА!

Маските паднаха, дойде един австрийски работник и обяви как стават нещата. Първото държавата те изхвърля от обръча на своите си поръчки. Оставаш на гладно. И шансът да се върнеш в този обръч е…Левски! Отиваш там и подписваш за 6 месеца. Ако през тях се облажиш, продължаваш контракта. Ако ли не, следващият чака.

Същото се случва и с онзи симпатяга от “Юпитер метал”, който твърдеше в Пловдив, че обича Локото, но не му се занимава с футбол, тъй като бил развалена работа. А 4 месеца по-късно взе 33 процента от Левски, защото се бил родил…”син”!

Ами, ако устата си отворят едни бизнесмени, които през пролетта бяха по интересен начин убеждавани да дават пари, за да им върви бизнеса!

А как “Газпром” тръгна към “Армията” и стигна до…”Подуяне”?

УВИ, ДНЕС ЛЕВСКИ Е БУХАЛКАТА НА БОСТАН!

ТЪЖНА УЧАСТ ЗА ОТОР, КОЙТО НЯКОГА БЕШЕ НА НАРОДА

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ