Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА разплака кмет, той поставя емблемата пред църква!

7 Dni Futbol14.09.2015161

Футболистите на ЦСКА изпълниха обещанието, отправено към село Сарая преди сблъсъка между двата тима за Купата на България, спечелен от “червените” с 11:0. Една седмица след мача “червените” са дарили сумата от 1000 евро и 670 лева за построяването на православен храм в пазарджишкото село.

Основен двигател на инициативата бил треньорът на вратарите Ивайло Петров – Пифа, който е дарил 500 евро. Мениджърът Емил Данчев е дал още толкова, а останалите пари са събрани от футболистите, които във „В“ група няма как да получават онези възнаграждения, които се взимаха в червения отбор преди години.

Президентът на ФК Сарая Румен Димитров, който е и кмет на селото, изрази сериозна благодарност към футболистите на ЦСКА за тяхното дарение. “Ще поставя паметен знак на дарителите пред църквата и със сигурност там ще пише и името на ЦСКА”, каза пред пазарджишките медии разчувстваният кмет Димитров.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ