Само в 7DniFutbol.bg

Ганчев, или вади ЦСКА от първенството и се махай, или почвай война с гелосаното БФС!

ЦСКА допусна в последните си 2 домакински мача 3 гола. И трите от засади! Две очевидни и една за фотопреценка. Това не е случайно, това е рецидив. Срещу ЦСКА има турска поръчка, каквато има и срещу българския футбол! Знаем и коя гелосана…я е издала.

Щом мазникът Попов, на мазника Попов, дето е десен солташак на Борислав Михайлов, идва и се гаври с ЦСКА на “Армията”, всичко е ясно. Щом преди седмица рецидивистът Веселин Мишев, или както е известен в тото-средите – Добриянов, идва и избутва Лудогорец до победа с цената дори на изваждането му от международните рефери, всичко е ясно.

Вие представяте ли си за какво говорим, мижтурка е готова да рискува международната си кариера, за да изпълни поръчка. Представяте ли си за какви компенсации става дума!? Апропо, за тях от понеделник. И да се готви и онази Дашева, дето така и не пожела да разследва като министър сигналите ни какво прави Мишев с парите на държавното и тото! Но пак да кажем, за това от понеделник.

Да се върнем на случилото се днес. ЦСКА бе ритан от безумците на Гонзо, мачкан от безумците на Боби и държан на прицел от безумците на Киро. Еротоманът Михайлов влиза за спорна топка с бутоните не в топката, а в краката на Каранга. И закономерно му чупи единия. Няма дори картон!

Ако Георги Китанов бе счупил крака на Кешерю или някой друг от гелосаните хрантутници, щеше да е страшно.

Първо, Китанов щеше на момента да е разстрелян на “Армията” от многолюдната охрана на Олигарха!

Второ, на извършилия разстрела веднага щеше да му бъде присъден орден за храброст от Огнян Герджиков, който премиерът ще му го връчи барнат в зелен пуловер.

Трето, на Кешерю веднага Владислав Горанов щеше да му разпише пожизнена пенсия от един милон евро на година, защото е национално богатство.

Четвърто, Лиляна Попова лично щеше да заметне фуста и да организира бригадирско движение за построяването на Сектор В в Делиормана.

Пето, Бойко Борисов сам щеше да пилотира правителствения самолет, с който да откара нападателя да му бъде извършен преглед в Германия.

Шесто, щяха да се присъдят допълнително още две титли на Лудогорец.

А днес на “Армията” нищо. Всъщност има нещо, стана ясно, че от Делиормана са поръчали ЦСКА на БФС и килърите на Борислав Михайлов действат.

От тук нататък пред Гриша Ганчев има две възможности.

Едната е да извади ЦСКА от първенството, да взриви държавата и да се маха. А тези, които са докарали нещата дотук да се оправят.

Вторият е радикален. Тръгва се на тотална война с БФС за сваляне на Борислав Михайлов и освобождаване на родния футбол от турско-делиорманската му зависимост. Протести на “Иван Асен” всеки ден, протести пред “Есте” всеки час, протести пред къщата на Боби всяка минута!

При това положение Михайлов няма начин да не изтрезнее…

ПП: Може да изтрезнее и в затвора. Защото за това дето говори Венци Стефанов, присъдата е от 4 години нагоре!

3 коментара

 • rosen

  09.04.2017 at 9:01

  Отдавна го казвам , без здрав пердах ще си сме все на същото ниво!!

  Reply

 • Emil Stoytchev

  09.04.2017 at 10:30

  Ако преди години не бяха тези от Перник на власт в нашия клуб,сега Киро може би щеше да е идола червената публика и ЦСКА щеше да е Европейски гранд както в миналото и моето детство.

  Reply

  • Пепино

   09.04.2017 at 13:29

   Вземи си Кирчо у вас,там си го отглеждай!!!!

   Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ