Само в 7DniFutbol.bg

Новият треньор на Локо Сф разкри: Не се замислих и за миг да поема отбора

7 Dni Futbol15.06.20181330
Никола Спасов, Ангел Колев

Новият наставник на Локо­мотив София Ангел Колев на­черта приоритетите пред тима и говори за връщането си на треньорския мостик. Той бе на поста и преди две години, а после остана начело на ДЮШ.

“Благодаря на собственика Иван Василев за оказаното до­верие. Ще се постарая да го оправдая. Не съм се замислял дори и за секунда. Изобщо не съм се колебал. Казах на Иван; “Съгласен съм. Няма какво да коментираме.” Аз се връщам на треньорския пост в Локо­мотив, за да помогна на собственика. В този клуб съм от 40 години, животът ми е ми­нал тук. И радости, и скърби. А освен това с Иван, освен че той е собственик и прези­дент, сме и приятели. Били сме и съотборници. Трябва да помогна – и на него, и на Локо­мотив в този труден мо­мент. Да свършим някаква по-сериозна работа”, каза Колев пред vitoshanews.com.

Новите в отбора засега са вратарят Цветомир Витков и защитниците Марио Пет­ков и Ангел Грънчов. Повече яс­нота около селекцията ще има в понеделник, когато Локо се събира за първа трени­ровка.

“Мен лично нищо не ме при­теснява. Защо да ме притес­нява? Нека другите да се съоб­разяват с нас. Защо ние да се съобразяваме? Този шок, кой­то го изживяхме в последните 5 секунди на баража с Витоша Бистрица в Пловдив, не го по­желавам на никого. Беше нещо страшно. Още не сме го пре­възмогнали. Но в края на краи­щата, това е животът. Има и такива моменти. Трябва да сме силни. Дано дойдат и хора, които да помогнат на Иван Василев в издръжката на клуба, защото никак не му е леко на него. Срамота е Локо­мотив да се мотае по ниски­те дивизии. Ние сме с дългого­дишна история”, завърши опи­тният треньор.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ