Само в 7DniFutbol.bg

Ексклузивно в 7DF: Президентът на клуба, в който иска да играе Каранга! Ясно е колко по-близо е звездата до трансфер!

7 Dni Futbol05.06.201819030

Бъдещето на звездата на ЦСКА Фернандо Каранга продължава да е обвито в мъгла. Голмайсторът на “червените” навлиза в заключителните етапи на рехабилитация след контузията в коляното, която получи срещу Левски. Трансферните спекулации около Каранга обаче не спират, а според последните такива Фернандо е силно желан от гранда в родината си Коринтианс. Самият играч също имал желание да подпише с Отбора на народа в Бразилия, а офертата вече била в офисите на “Българска армия”.

7DniFutbol.bg се свърза с бразилски журналист, близък до ръководството на Коринтианс, който да помогне за потвърждаването на информацията от последните дни. Лично президентът на клуба Андрес Санчес обаче бе категоричен: “Не сме пращали оферта за Каранга! Някой е излъгал!“.

Ситуацията около Каранга се заплита още повече, тъй като и другият гранд, с който е свързван изглежда вече има друг приоритет за нападател.

ВИЖТЕ КОЙ СТАРТИРА ПРЕГОВОРИ В МАРСИЛИЯ, ДОКАТО КАРАНГА Е КОНТУЗЕН, ТУК

Интересно е обаче да се отбележи, че личният агент на Фернандо Каранга има сериозни позиции в Коринтианс,  разкри колегата от Бразилия. Възможно е импресариото да стои зад интереса на бразилския клуб към Фернандо и да опитва да притисне ЦСКА да го продаде по-бързо от желаното.

 


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ