Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА приключи с чужденец! Издънката от “Армията” вече има нов отбор!

7 Dni Futbol02.06.201824150
Цска Верея (4)

ЦСКА е прекратил договора на първият ненужен футболист в редиците си! Според информациите в Гърция, Роланд Алберг е приключил кратката си авантюра на “Българска армия” и от понеделник ще стане част от отбора на Паниониос. Двете страни вече са постигнали устна договорка за условията по контракта и холандският атакуващ халф единствено трябва да мине задължителните медицински прегледи преди сделката да стане официална.

Ролан Алберг пристигна в ЦСКА през зимата, като подписа договора си още през ноември. Тъй като имаше действащ контракт с американския Филаделфия до края на 2017 г., футболистът само тренираше с “червените” в продължение на няколко месеца. Дебютът му бе обещаващ – 2 гола срещу Верея, но след това аклиматизацията му не протече добре и той отбеляза само още три попадения в следващите 14 мача, в които игра.

ЦСКА няма да получи трансферна сума за преминаването на Алберг в Паниониос, но и не плати такава на Филаделфия, тъй като го взе с договор започващ веднага след изтичането на този с американския клуб.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ