Само в 7DniFutbol.bg

След “копи-пейста” от ЦСКА, Спас и Краси удариха ново дъно! От Домусчиев ли взеха идеята да пълни стадиона с … ваучери (СКАНДАЛЕН ФОТОФАКТ)

7 Dni Futbol23.05.201819420
дядо спас

Шефовете на “Герена” треска ги тресе преди баража за Лига Европа срещу Черно море. През 2015 г. Моряците отмъкнаха Купата под носа на “сините”, миналата година отборът едва се промъкна до квалификациите след срамен мач срещу Верея, спечелен с дузпи, този сезон Славия ги шокира също на финала за вторият по значимост трофей у нас.

И ако във финалите за Купата Левски бе подкрепен от десетки хиляди свои фенове, то срещу Верея посещаемостта на “Герена” граничеше със срама. Затова и “сините” шефове са взели решение да напълнят трибуните по всякакъв начин.

Въпреки че битката за Европа с Моряците вече минава за мачът на сезона срещу Левски, няма индикации стадионът да се пръска  по шефовете и затова от “Герена” обявиха, че всяко дете ще влиза безплатно (практика, която ЦСКА наложи в домакинствата си от почти 2 години). Освен това феновете, на които им е трудно да влязат в онлайн-платформата продаваща билети или нямат възможност да стигнат до касите, за да си вземат пропуск, могат да го направят през сайт за купуване на … ваучери! Купонът е на цена от 19,14 лева и важи единствено за сектор “А”, а ограничение в закупените бройки няма.

 


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ