Само в 7DniFutbol.bg

Масовото недоволство срещу кожодерството даде резултат! Ето какво обявиха за увеличението на цените на мачовете по ТВ

7 Dni Futbol18.05.201816330
2ро Левски ЦСКА (23)

Масовото недоволство на абонатите, плащащи да гледат български футбол по телевизията, даде резултат и от Нова Броудкастинг Груп обявиха, че увеличение няма да има. Таксата трябваше да скочи с почти 1 лев – от 5,99 на 6,98, но ропотът на хилядите зрители ползващи услугата отмени увеличението.

Ето официалното съобщение:

“Във връзка с информация за увеличаване на цената на месечния абонамент за спортния пакет DIEMA XTRА от страна на Нова Броудкастинг Груп, компанията обявява, че няма промяна в ценовите условия. Отношенията между кабелните оператори и техните абонати са строго индивидуални и Нова Броудкастинг Груп няма отношение към този процес. В тази връзка компанията не може да коментира търговската политика на операторите.

Нова Броудкастинг Груп ще продължи да удовлетворява желанието на спортните фенове и ще създава, закупува и предоставя за разпространение висококачествено и разнообразно спортно съдържание в HD качество. Сред акцентите на спортните канали на DIEMA XTRA – DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и TRACE SPORT STARS са оспорваните двубои от родното футболно първенство, мачовете за Купата на България, срещите от най-интригуващото първенство в света – Английската Висша лига, френската Лига 1, Купата на Лигата в Англия и Купата на Футболната асоциация, състезанията от Формула 1, баскетболните срещи от НБА, и много други вълнуващи събития от света на спорта.”


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ