Само в 7DniFutbol.bg

Стамен Белчев се ядоса след хикса с Черно море: Нямаше агресия в играта ни, не искам да виждам това от футболистите

7 Dni Futbol23.02.20185821
ЦСКА Черно Море (6)

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев коментира равенството 0:0 срещу Черно море в първи двубой от 22-ия кръг на Първа лига.

“Загубихме днес две точки, но според мен, прибързвахме, нямахме нужното самочувствие, трябваше да търсим слабите страни на Черно море, играхме бавно, на моменти бяхме доста далеч от противника”, коментира Белчев.

“След успеха над Верея говорих с футболистите, нямаше нужната агресия, не е това, което искам да виждам от футболиститите”, добави той.

“Имахме положения, но трябва играта да е по-убедителна, трябва да си търсим нашия начин на игра, с владеене на топката, с повече положения. Трябва да се работи, за да покажем това, което хората очакват. Всички са добри футболисти, от всички очаквам много повече, с по-голямо спокойствие и самочувствие трябва да играем, всяка загубена точка е важна, когато гониш шампионска титла, когато искаш да станеш шампион всички мачове са такива. Трябва да възстановим футболистите след днешния мач”, каза още наставникът на ЦСКА.

коментар

  • МС

    24.02.2018 at 17:05

    Много ненужен Х…

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ