Само в 7DniFutbol.bg

Прав беше Букарев! Когато две години подминаваш Апостола и после Панов, гнилата ябълка само си я лъскаш, и то грешно!

боримиров красимир иванов русев

Асен Букарев обяви преди няколко седмици, че Левски е гнила ябълка, която е лъсната само отвън. Спас Русев потвърди, че наистина прави само това – да лъска ябълката. Направи го навръх 19 февруари, в ранния следобед. По времето, в което футболистите на Левски, децата от школата и шефовете се качиха в двата клубни автобуса и отидоха да поднесат венци пред паметника на патрона на “сините”, на светинята за цяла България – Васил Левски. Русев не се появи… за втора поредна година!

Тодор Батков може да е бил наричан всякакъв по времето, в което ръководеше клуба, но нито веднъж не пропусна да отиде и да отдаде почит на Апостола. За 11 години адвокатът 11 пъти намери по 1 час, за да се преклони пред най-великият българин. Спас Русев за година и половина два пъти “отсвири” датата 19 февруари. Бизнес ангажиментите му в чужбина сигурно са много сериозни, но ако ще лъскаш ябълката трябва да го правиш и в точните моменти. Aко не успяваш да присъстваш на едно от знаковите събития, на които се изсипва целият отбор, значи има нещо сбъркано в стратегията за лъскане.

Не става дума за това, че Русев не успя да присъства, а за това, че го направи за втора поредна година. Изисканият бизнесмен със сигурност е наясно с важността на подобен род събития и с това, че ще бъде наобиколен от медиите. Нищо не му костваше да каже, че няма да говори, негово право е. Или пък да направи като Красимир Иванов, който обяви, че в деня за почит към Апостола не си струва да бъдат коментирани ежедневни теми и проблеми.

Изпълнителният директор дойде вчера и на поклонението пред Павел Панов – легендарен нападател, Русия ангел на Левски, икона и идол на поколението точно на Спас Русев. Босът отново не присъства, което пак е проява на лош вкус или на още по-лош избор. Когато подминаваш Васил Левски, за който чужденците чуват веднага след стъпването си на “Герена”, според думите на Красимир Иванов, и Пальо Панов, на когото десетки ветерани и фенове се изредиха да отдадат последна почит, значи ябълката ти наистина е гнила.

Не е непоправимо, но само с лъскане няма да стане. Ще трябва лечение на цялото дърво, започвайки от короната. Защото е ясно, че корените са здрави и винаги ще има кой да ги поддържа. А тези на върха на короната трябва знаят, че ако ги нямаше здравите корени, до тях нямаше да се стигне никога, за да могат сега да лъскат ябълката.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ