Само в 7DniFutbol.bg

Чорбаджийски: Готови сме да станем шампиони! Ще бъде трудно, играем срещу всички

чорбаджийски

Капитанът Божидар Чорбаджийски сподели в интервю за CSKA.BG, че тренировките в Сандански са тежки, но се надява хубавата работа, която отборът върши по време на заниманията, да бъде в основата на доброто представяне през пролетния полусезон.

Защитникът заяви, че младите момчета в тима са невероятни. Чорбаджийски смята, че юношите Валентин Антов, Радослав Живков и Божидар Чуканов имат много качества и разкри, че всички останали им помагат да се чувстват добре в отбора. Той ги посъветва да не спират да се трудят неуморно, за да успеят.

22-годишният футболист сподели първите си впечатления от новите попълнения в състава. Божидар Чорбаджийски смята, че Жеферсон, Алберт и Бланко са спокойни като хора, знаят защо са дошли в ЦСКА и знаят какво искат да постигнат.

“Готови сме да станем шампиони”, категоричен е капитанът, който знае, че ще бъде трудно тимът да се пребори за титлата и Купата на България, но смята, че ако всички в отбора са задружни и се държат здраво като юмрук, това е възмомжно

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ