Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА продължава с ударната селекция! Армейците чакат нови в Испания, ето на кои постове Белчев иска по-голяма конкуренция

7 Dni Futbol19.01.2018170
ЦСКА Ботев Пловдив (14)

В ЦСКА няма да пристигат нови играчи до края на лагера в Сандански. В момента с отбора тренира крилото Андре Монтейро-Укра. 29-годишният португалец обаче може и да не подпише. Той се възстановява от операция на коляното, направена преди 6 месеца. В понеделник Укра ще мине прегледи в София и след тях ще стане ясно дали ще остане в ЦСКА.

Ако здравословното му състояние е незадоволително, той ще бъде отпратен преди заминаването за Испания.

Директно на Пиренеите към ЦСКА се очаква да се присъедини поне още един нов футболист. При всички положения червените ще вземат крило, като варианти освен Укра са доскорошният им играч Кевин Меркадо и още един състезател, чието име се пази в тайна. Армейците може да привлекат също бранител, както и трети централен нападател.

ЦСКА води преговори с централен защитник, който може да играе и като опорен халф. Клубът иска да вземе и още един конкурент на Каранга и Бланко, но такъв евентуално ще се присъедини към тима по време на лагера в Марбея.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ