Само в 7DniFutbol.bg

Легенда на Левски разкритикува сините след фиаското в Малта: Трябва да се подхожда много по-сериозно

7 Dni Futbol19.01.2018240
Левски, контрола, Малта

Бившият треньор и футболист на Левски Михаил Вълчев коментира пред “Тема Спорт” представянето на тима в първата контрола на малтийска земя.

“Много често се казва, че от приятелските мачове резултатите не са важни, но за мен винаги са били. Вярно, че подготовката е все още на много ранен етап. Това е Левски и след като се изправяш срещу малтийски отбор, трябва да победиш. За мен трябва по-сериозно да се подхожда в контролите, въпреки че все още е рано и не би трябвало като причина това да се изтъква. Няма лошо, че се изправяш срещу такива тимове, а постепенно играта ти да става по-добра. Работата по време на подготовката е ясна на всички. Първо трябва да се подготви добре физически отборът, а оттам нататък технически. Дано, както каза Делио Роси, отборът да изглежда по различен начин в края от лагера в Малта. А не да еизморен в началото на първенството”, заяви Вълчев.

“Станислав Костов се представи на ниво с екипа на Пирин. Определено има качества, но ще му е трудно да се пребори с Жуниор Мапуку и Серджиу Буш за титулярната позиция. Може би имат намерение да бъде продаден някой измежду двамата”, сподели
още той.

“Щях да се учудя, ако Левски бе издигнал кандидатурата на Любо Пенев. Не е казано Боби Михайлов да помага на Левски, но е вече с позиции и има опит “, добави Вълчев.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ