Само в 7DniFutbol.bg

Денят дойде, Каранга се прибира днес при ЦСКА! Сагата почнала още преди два месеца заради… пари и жена!

7 Dni Futbol16.01.2018410
ЦСКА каранга

Фернандо Каранга се прибира в София във вторник, за да се включи в подготовката на ЦСКА, съобщи източник от ръководството на „червените“ за „24 часа“. Нападателят се забави с връщането си в България, като първо бе лансирана версията, че има имотни проблеми.

Още преди два месеца обаче мениджърът му се заел да изкара повече пари от него и започнал да го предлага наляво и надясно. Разбира се, оферти за нападател от класата на Каранга не липсвали. Съпругата му Карла също решила, че България не е толкова привлекателна като дестинация и започнала да го атакува.

Ръководството на ЦСКА извади български паспорт на нападателя, което обаче предизвикало още повече спекулации, защото той се явява гражданин на ЕС. Това го прави привлекателен за всички първенства в съюза плюс тези на Швейцария и Турция, където има облекчения за такива играчи.

В крайна сметка Каранга се е съгласил да се прибере в София и да се включи в лагера на ЦСКА в Сандански. Каранга започна да пусна и снимки от различни нощни клубове в Бразилия, докато решаваше имотните си „проблеми“.

Все още не е ясно как ще се процедира с нападателя, ако той продължи да упорства за трансфер. Последните данни са, че се е успокоил. Карла също вече мислела по друг начин.

Липсата на Каранга ще бъде фатална за тима на Стамен Белчев, защото, когато той не играеше, отборът направи няколко изключително слаби мача. Съдиите също го нарочиха, като позволяват доста свободна игра срещу бразилеца, а когато той реши да отвърне, следва картон. Заради това е постоянно заплашен от наказание.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ