Само в 7DniFutbol.bg

Бербатов и половинката му взеха сензационно решение! Ето какво планира двойката през лятото

Бербатов
13932884_10153849837538526_506770722780292802_n

Димитър Бербатов и половинката му Елена Щилянова обмислят да узаконят връзката си. Двамата са планирали да сключат граждански брак, като това най-вероятно ще се случи през тази година. Митко и половинката му са заедно вече повече от 10 години, имат две дъщери, но така и не са обвързани официално.

„Двамата са на  път да се оженят. Кога точно обаче – можем само да гадаем. Никой  не казва каквито и да е било подробности. Но ако това се случи, ще бъде тайно и в много тесен кръг. Без да се шуми, защото нито той, нито тя обичат да са под светлините на прожекторите, когато става въпрос за личния им живот”, заявиха близки до Елена  и Бербатов, който не се радва на добри дни в Индия. Митко получи поредна контузия, извадила го отново от игра за Керала Бластърс.
„Те са повече от щастливи. Напук на всички, които им завиждат, живеят прекрасно, разбират се и нямат никакви проблеми. Съвсем скоро и двамата са рожденици – Бербо е в края на януари, а Елена в първите дни на февруари. Има вероятност тя отново да замине за Индия, където беше заедно с децата за новогодишните празници” казват още близки не семейството.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ