Само в 7DniFutbol.bg

Затова ли Бекали поиска най-скъпият треньор в България?! Не е истина какво накара да правят футболистите на ЦСКА пред медиите (Снимки)

7 Dni Futbol10.01.20181440

Кондиционният треньор на ЦСКА Томас Нойберт е в центъра на събитията в последните 24 часа. Немският специалист е желан обратно в Стяуа и босът Джиджи Бекали вече е призоваван да му плаща по 30 хиляди евро на месец, за да се завърне на “Генча” и да помогне в борбата за титлата.

В Румъния не могат да прежалят треньор на ЦСКА! Обявиха го за ключът към титлата и май стана ясно, че взима повече Белчев

И като види човек снимките от днешната открита тренировка на ЦСКА разбира защо. Нойберт накара футболисти, които струват общо над 15 милиона евро, да се носят на конче един друг като част от тренировката.

Кадрите бяха заснети от всички присъстващи медии и със сигурност ще са едни от култовите в края на 2018 г. Щом Нойберт си позволи това пред медиите, какво ли прави на закритите занимания, за да са играчите максимално подготвени през целия сезон и да конкурират Лудогорец за златните медали?!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ