Само в 7DniFutbol.bg

Борислав Михайлов е категоричен: Уверен съм, че мога да спечеля

7 Dni Futbol11.12.2017141
боби михайлов

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изрази увереност, че ще успее за четвърти път да оглави родната ни централа. Членът на Изпълкома на УЕФА, който бе похвален сериозно от боса на европейската централа Александър Чеферин, не пожела да коментира в детайли предстоящия Конгрес, но ясно обяви намеренията си да се бори с бившия си съотборник Любослав Пенев за ръководната позиция в Бояна.

“Към момента не е назначена дата за Конгрес. В края на седмицата ще има Изпълком, на който ще се определят денят, часът и мястото. Не е много лесно обаче да се уреди такава голяма зала в София, тъй като говорим за над 600 души. Щом излизам, значи съм уверен. Президентът Чеферин даде висока оценка за моята работа, но не той, а делегатите избират кой да ръководи централата. Повече по тази тема ще говоря единствено на Конгреса. Не ме притеснява възможността да бъда сменен. Човек трябва да гледа бъдещето, да прави планове, а дали ще има смяна, или не, значение няма. Футболен съюз ще има и след мен”, каза Михайлов.

Михайлов изрази задоволството си от свършеното през последната година, като гарантира, че и занапред БФС ще инвестира сериозни суми в развитието на футбола у нас. “Изпращаме една успешна година, аз лично съм доволен. Първенството е интересно, националният отбор постигна два добри резултата, които в предишните години не сме постигали. Продължаваме да инвестираме. Българският футболен съюз е по-стабилен финансово от всякога”, коментира Михайлов, който призна, че днешната среща на най-високо ниво е предвидена отдавна.

коментар

  • коко

    12.12.2017 at 23:09

    Даде ти висока оценка защото си му приятел на чашка мама ти да еба и алкохолик.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ