Само в 7DniFutbol.bg

Белчев след мач №50 в ЦСКА: С новите играчи ще сме още по-убедителни! Срещу Лудогорец искам да сме на нивото на публиката

7 Dni Futbol10.12.2017100
ЦСКА Берое (1)

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев записа победа в 50-ия си мач начело на “червените”, но въпреки шестте гола във вратата на Берое намери кусури в играта на своите.

“През първото полувреме не стояхме както трябва, но през второто доминирахме и това беше най-малкото, с което Берое можеше да си тръгне. До втория гол беше много трудно, не можехме да държим трайно топката и да стоим близо до противника. След него и след третия гол в края на полувремето, Берое се предадоха”, каза Белчев и коментира предстоящото дерби с Лудогорец за Купата, когато и феновете ще се завърнат на “Българска армия” след изтърпяното от клуба наказание.

“Надявам се срещу Лудогорец да сме на нивото на феновете. Тази вечер ще се порадваме на победата и от утре почваме да мислим за тях. Сигурен съм, че ще покажем още по-добро лице от днес”, сподели треньорът и коментира официалното съобщение на шефовете, че няма да бъде продаден нито един основен играч.

“Доволен съм, защото запазваме футболистите си и високите си цели. Надявам се с новите попълнения да сме още по-убедителни през пролетта”, каза още Стамен Белчев и разкри как от временен вариант се превърна в постоянен треньор на ЦСКА.

“Не е тайна, че в ЦСКА трябва да имаш резултати. На този етап ги имам, но съм максималист и можеха да са още по-добри. Лесно се работи с момчета, които са отдадени на футбола и мислят само за футбол. Те играят на терена, ние само подсказваме някои неща отстрани.”


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ