> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шамаросваш съдия и те наказват за 9 месеца? Идеален си за Левски!


Шамаросваш съдия и те наказват за 9 месеца? Идеален си за Левски!

0
0
212

Публикувана на: ноември 11, 2016

Бразилският нападател Диего Соуса, който е в плановете на Левски, получи тежко наказание. Португалската футболна федерация спря правата на голмайстора на Маритимо за цели девет месеца. Тежкото наказание на Соуса е заради негово провинение в контролна среща, състояла се през юли. В проверка срещу Тондела бразилецът се държи скандално и си позволява да забие шамар в лицето на страничния съдия, след като преди това хвърля бутилка вода по него.

Дисциплинарната комисия към Португалската футболна федерация се произнесе чак сега и обяви, че Соуса е наказан за девет месеца.

„Медиите преувеличават нещата. Изписаха се много лъжи. Наистина не бях прав и се извинявам“, коментира бразилецът, който ще обжалва санкцията си и е възможно тя да бъде намалена.

Въпреки наказанието, Левски не се отказва от привличането на Соуса. 27-годишният нападател вече беше гледан на живо от главния селекционер на „сините“ Георги Чиликов. Преди време бургазлията и Димитър Димитров – Херо са направили опит да привлекат Соуса в Черноморец (Бургас). Освен това бразилецът беше в плановете и на Стойчо Младенов и ЦСКА.

На „Герена“ считат, че заради наложеното наказание на Соуса ръководството на Маритимо може да се раздели с него срещу минимална трансферна сума. Бразилецът обаче би заиграл евентуално с екипа на Левски чак през август 2017 година, тъй като санкцията му важи и за България.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments