> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо Младенов наля масло в огъня на дербито: Аз съм и в историята на Левски!


Стойчо Младенов наля масло в огъня на дербито: Аз съм и в историята на Левски!

0
0
153

Публикувана на: март 3, 2017

Стойчо Младенов е треньорът, който завинаги остава в историята на вечното дерби със своите седем поредни победи над Левски. В момента той, заедно със своя екип, води казахстанския тим Кайсар и се готви за старта на първенството, който е на осми март. Младенов говори пред cska.bg за своята уникална серия срещу вечния съперник и за спецификата на дербито.

– Вие сте абсолютният рекордьор като треньор във Вечното дерби със седемте поредни победи. Какво е особеното на този мач?
– Това е много специален мач за всички армейци. Тази серия, която я направихме, си остава завинаги в сърцата- и нашите, и техните. Най-важното беше, че я постигнахме точно на тяхната 100-годишнина. Моето име е записано и в историята на ЦСКА, и на Левски. В историята на ЦСКА със златни букви, а в тяхната с много тъга. Това бяха незабравими моменти. Ние си имахме своите проблеми във всеки един от тези мачове. Знаете какво беше състоянието на клуба. И въпреки това с моя екип успяхме да мотивираме и да подготвим отбора за най-доброто ниво в дадения момент и час. За мен това винаги е бил един много специален мач и го показвахме на терена.

– Имате ли любим мач от тази серия от седем победи, които имате над Левски?
– Всичките са ми специални. Ние успявахме да ги победим и с девет полеви футболисти, и с резервите, и без вратар. Така че надмощието беше изцяло в наша полза. Във всички мачове съм бил убеден, че ще победим и съм успял да го предам на футболистите. Това е и заслуга на целия ми екип, които всичките са откърмени с червената идея и които и в момента са с мен в Казахстан.

– Това е мач с много провокации, как предпазвате футболистите?
– Всеки един треньор си има своя методика как да подготви спортно-технически и психически своя отбор. Трябва да се концентрират само върху мача. Това е много важна страна от професията на един треньор. Да е запознат с психиката на всеки един състезател и на отбора. Играчите трябва да са в ръцете на треньора. Виждате и в една Англия случая с Моуриньо и Погба.

– Колко голям фактор е публиката ?
– Публиката е основният и най-важен играч. Нашите фенове са способни да вдигнат умрял от гроба и са го показвали и доказвали през годините особено срещу вечния противник.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments