> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Срам, унижение, абсолютна гавра с името Ботев (Пловдив)! Няма толкова жалки Канари


Срам, унижение, абсолютна гавра с името Ботев (Пловдив)! Няма толкова жалки Канари

0
0
266

Публикувана на: декември 9, 2016

Абсолютна гавра с името Ботев (Пловдив) допуснаха настоящите футболисти на „жълто-черните“ при гостуването си на Нефтохимик в Бургас. Канарчетата бяха унизени от момчетата на Христо Янев с 0:4 и трябва да са им благодарни, че намалиха оборитите през втората част, защото накрая на първото полувреме Шейховете водеха с три гола.

Първият гол падна в 11-та минута, когато Любомир Божинов с фантастично изпълнение на пряк свободен удар матира Георги Георгиев. В 23-та стражът спря Емануил Манев, а Тодор Неделев се нагърби да връща Ботев в мача и тресна гредата секунди по-късно. В 33-та Венци Христов преодоля вратаря на гостите, но топката му избяга и той не успя да реализира. Логичното се случи 5 минути по-късно – Николай Дюлгеров с плонж закова кълбото в мрежата след ъглов удар. Още 5 минути след това падна и третият гол, за който защитникът Цветомир Панов носи огромна вина. Той върна нескопосано назад, Христов изпревари вратаря Георгиев и центрира в наказателното поле. Там първо Манев не успя да вкара, после Дюлгеров със задна ножица нацели гредата, а Мариян Огнянов с глава най-сетне сложи край на драматичната ситуация с трети гол.

На полувремето грешникът Панов бе заменен от Кристиян Добрев. Жоао Пауло пък стреля по земя, но без да затрудни особено Янко Георгиев. В 61-та минута унижението за Канарчетата доби финалното си измерение – Венци Христов хладнокръвно реализира след подаване на Мариян Огнянов. Вратарят Георги Георгиев единствен сякаш знаеше къде се намира днес и спаси мощен изстрел на Огнянов в 75-та минута. Малко преди това Дюлгеров за малко не засече подаване на Манев отдясно.

Загубата е шеста за Ботев в последните им 8 мача в шампионата, но Канарчетата трябва да се радват, че добрата им серия преди това все още ги държи далеч от зоната на изпадащите. Те са 8-ми с 21 точки, на 6 пред първия под чертата Нефтохимик. Шейховете прекъснаха серията си от три поредни загуби, в които не успяха да отбележат дори един гол.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments