> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прегазване! Африкански машинисти прекараха Локомотива пет пъти през Верея


Прегазване! Африкански машинисти прекараха Локомотива пет пъти през Верея

0
0
298

Публикувана на: април 2, 2017

Локомотив (ГО) прегази с 5:0 Верея в последен мач от редовния сезон на Първа лига. Железничарите попиляха съперника си с три гола през първото полувреме, а през втората част просто го доубиха и унижиха с нови два гола. Героите на вечерта бяха африканците Рахави Кифуети и Аристоте Фунду, които вкараха по две попадения, а Игор Джоман се отчете с точен изстрел между тях.

Първият гол падна чак в 25-та минута, въпреки че домакините имаха шансове да отбележат и по-рано. Кифуети откри с прецизен удар, след като бранителите в синьо го оставиха спокойно да обработи топката. В 39-та минута защитата на Верея пак заспа и Узунов по страхотен начин с глава намери Кифуети и за него не бе проблем с втори кинжален удар да увеличи преднината на тима си. В последната минута на първото полувреме Джоман засече подаване от аутлинията на Бен Отман, за да се прибере Локо с класическа преднина на почивката.

През второто полувреме грешки при изнасянето на Георги Андонов и Иван Бандаловски доведоха до попаденията на Фунду. В 64-та минута Андонов загуби елементарно от нападателя, който мина като на парад през отбраната на гостите преди да прониже за четвърти път Пламен Колев. Грешката на Бандата бе още по-фрапанта – той загуби точно пред наказателното поле и докато се усети вече бе повалил Кифуети в пеналтерията. Фунду застана зад топката и хладнокръвно направи 5:0 6 минути преди края на мача.

Локомотив прекъсна серията си от 10 мача без победа, но финишира като предпоследен, 13-и с 22 точки и ще срещне в плейофна група „Б” Берое, Пирин и Нефтохимик, като започва с гостуване на старозагорци другата седмица.

Верея остава 10-и с 33 точки и в плейофна група „А” ще се изправи срещу Ботев (Пловдив), Монтана и Славия, като ще стартира с домакинство на „белите” от София.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments