> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Невероятно! Тази компания с 1,7 млрд. печалба ли е новият спонсор на Левски?


Невероятно! Тази компания с 1,7 млрд. печалба ли е новият спонсор на Левски?

0
0
241

Публикувана на: август 16, 2016

Левски тръпне в очакване на новия си собственик. За обществеността вече е ясно, че това най-вероятно ще е един от най-богатите българи Спас Русев. Днес тема №1 в „сините“ среди е  руската компания, с която Русев преговаря да налива 20 милиона на година във вековния клуб. Проверка в делата на милиардера от последните няколко години ясно показват коя може да е мощната фирма, която той опитва да убеди да стъпи на „Герена“. Това е руската банка ВТБ, която по ирония на съдбата грееше на сините фланелки в последния сезон, в който Левски можеше да спечели титлата у нас и я изпусна по изключително глупав начин срещу Славия.

Според различните публикации по темата, отношенията на Русев с ВТБ са близки по бизнес линия и при придобиването на „Виваком“ от бизнесмена с помощта на банката. Връзката от преди това пък е назначението на Милен Велчев за финансов министър в правителството на Симеон Сакскобурготски. Велчев беше шеф на родния клон на ВТБ по времето, когато мултимилиардната компания спонсорираше Левски.

За миналата година банката официално отчита печалба от 1,7 милиарда рубли, а общо активите й възлизат на 13, 641 млрд. в същата валута.

До общото събрание на Левски остават точно 14 дни и тогава ще стане ясно всичко – смяната на собствеността на „сините“, промените в директорските постове в клубове и кой ще е новият мощен спонсор.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments