> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

И Гонзо се оправда с времето за домакинския гаф: Вятърът ни пречеше


И Гонзо се оправда с времето за домакинския гаф: Вятърът ни пречеше

0
0
279

Публикувана на: ноември 29, 2016

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов бе доволен от представянето на своя отбор, въпреки равенството срещу Локомотив Горна Оряховица. Той все пак изрази съжаление, че тимът му губи лесни точки срещу по-слаби съперници.

„Метерeологичните условия не отговаряха да се играе футбол. Локо Горна ни пресираше, опитахме се да изнасяме топката, те ни вкараха на една контра. Вторите 45 минути направихме всичко възможно да спечелим”, заяви Гонзо.

“За мнoго хора това няма да е някакъв фактор, но Локо Горна имаше един ден повече за почивка. Това не е оправдание, но предвид това и че вятърът пречеше, след като Локомотив ни вкара, нямахме друг шанс освен да излезем напред. Имахме ситуации, смятам, че имаше и дузпа. Това са точки, които би трябвало да взимаме, а ние се мъчим да ги взимаме срещу по-добрите отбори.”

“Терените стават тежки. Трябва да се нагаждаме на това време, което ни предстои. Ние не можехме да изнасяме топката през първото полувреме и да преодолеем тази преса. Ние губехме и много топки, които бяха непредизвикани грешки. През второто полувреме халфовете започнаха да играят по-бързо, затова създадохме и ситуации.”

“Във футбола е така. Загубихме точки от Славия, отидохме и победихме Берое и Локо Пловдив. Няма лесни мачове…Верея взима точки на ЦСКА, Левски не може да победи Локо Пловдив, изненади винаги ще има. “

“За мен е важно отборът да стои добре като отбор. Когато това не се случва, не съм доволен. Ние го правим в движение, убеден съм, че след паузата, отборът ще изглежда много по-добре. Не съм бил недоволен в нито един от 16-те мача на моя отбор”, допълни Гонзо.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments