> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Етър продължава да се тресе отвътре! Капитан скочи на Гочето, направи го на пух и прах


Етър продължава да се тресе отвътре! Капитан скочи на Гочето, направи го на пух и прах

0
0
912

Публикувана на: декември 13, 2016

Един от най-опитните футболисти на Етър и капитан на тима от миналия сезон, когато извоюва място в професионалния футбол – Илиян Трифонов, потърси медиите, за да изрази своята позиция по събитията във великотърновския клуб напоследък. Илко Трифонов е част от представителния отбор на „виолетовите”, но така и не се появи в игра през есенния полусезон.

„Първо искам да поздравя всички мои колеги със завършването на успешния сезон. Заслугата „Етър” да е лидер във Втора лига не е на треньора г-н Василев, а на президента г-н Александър Нанков. Той е човекът, благодарение на който Велико Търново има отбор в професионалния футбол. През последните години г-н Нанков даваше всичко от себе си „Етър” да бъде там, където му е мястото и да има силна футболна школа.

Г-н Василев дойде на готов изграден отбор, както се казва „с чужда пита помен да прави”. Преди година, когато пак беше треньор, той сам си прави селекцията, но така стана, че не можа да победи отбора на с. Малчика. Не пожелавам на най-големия си враг да изживее това, което изживях при съвместната ни работа с г-н Василев през последните месеци. Период, през който копнеех да получа шанс за игра, но уви, не получих такъв. Тренирах усилено, за 6 месеца пропуснах само две тренировки по здравословни причини.

Разговарях с него и получавах едни и същи отговори: че е доволен от мен и ще ми даде шанс, но този момент така и не дойде през целия сезон. Дори и в мача за купата и в контролата със „Спартак” (Плевен), когато дори и феновете скандираха името ми, като отношението му към мен стигна дотам, че ме изключи от тренировъчния процес и трябваше да тренирам самостоятелно. Струва ми се, че този човек има някакви комплекси към мен. През кариерата си съм работил с много треньори, в това число и с треньора на националния отбор в момента, от всеки съм получил нещо запомнящо се. Г-н Василев ще го запомня с това, че за пет месеца не научи имената на 20 футболисти…

С това, което споделям, искам любителите на футбола в града да разберат причината, поради която не бях пуснат дори в един мач. За загубата в последния кръг не трябва да се търси причина в президента, а от треньора, който явно не си е свършил работата.

На феновете, на всички любители на футбола от Велико Търново пожелавам весели празници и дано Новата 2017 година ни донесе много късмет и победи!

Подписвам се зад всяка една моя дума, казана в текста.”

Илиян Трифонов

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments