> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ераносян отново на „Лаута“: Завърнах се при първата реална оферта! Локо вече няма да играе селски футбол


Ераносян отново на „Лаута“: Завърнах се при първата реална оферта! Локо вече няма да играе селски футбол

0
0
319

Публикувана на: октомври 31, 2016

Едуард Ераносян беше представен официално като старши треньор на Локомотив (Пловдив). Едо се завърна на „Лаута“ след повече от 10 години отсъствие и направи реална оценка на ситуацията в отбора. Той разкри и, че предложението на Христо Крушарски да се завърне в Локо е първото реално към него, а не спекулация и приятелски разговор на по кафе.

„Тук съм израснал, много хубави моменти имахме в Локомотив. С малко по-различно желание приех това, което ми предложиха, за да се завърна. Имаше много сантименти. Ако кажем веднага, че ще скочим да станем световни шампиони, значи ще излъжем. Целта е да стабилизираме отбора, да накараме хората да дойдат на стадиона, това ще е критерият за оценката на работата ни. Ясно е, че винаги ще имаме подкрепата на феновете. Коментирахме мои идеи какво можем ние да направим за тях и те за нас.

Много пъти се спекулира с оферти от Локо към мен, това беше единствената истинска оферта. Всичко останало беше спекулации и слухове. За първи път ме покани човек, който ме попита какво искам аз да се промени в клуба, с конкретни желания и амбиции. Финансовите параметри бяха последното, което коментирахме.

При всички положения ще искам да променя много неща. Бях в съблекалнята преди мача с ЦСКА, на разборите, разговарях много с футболистите. Ясно е, че тази работа само с приказки не се оправя, но определено трябва да сме откровени и точни – имахме голям късмет да вземем тази историческа победа, другия отбор изпусна много положения, направихме грешки, които ще искам да отстраним. Имам чувството, че в някои футболисти има страх от владението на топката, мъчим се да играем селски футбол, което аз не харесвам. Ритането на топката напред не ми е приоритет и моите отбори не играят по този начин.

Не съм вадил томахавка на никого на първо място, защото не съм индианец и не воювам с никого. С г-н Бонев сме имали разминавания спрямо моята работа в клуба, за нищо друго. С никой не съм се карал, защото не обичам да се карам с хората. Христо Бонев ми се обади по телефона, за да каже, че и неговото мнение, и на футболистите е едно и също. Дадоха ми два дена да размисля, обадихме се преди крайният срок и проведохме нова среща и мисля, че веднага след това беше съобщено.

Не искам да обиждам сегашните футболисти, но отборът от 2003/04 имаше добри футболисти, част от които освободих, защото мислех, че имам млади и перспективни състезатели. Хубавото е, че година по-късно това се доказа. В този момент някои неща са на нивото, на което бяха тогава“, коментира Едо и допълни, че засега ще работи с настоящия треньорски щаб, а дали тимът ще проведе зимна подготовка в Турция ще се преценява според ситуацията в южната ни съседка. Той разкри и, че от дълги години не е гледал на живо мач на Локо преди гостуването на „Армията“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments