> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дунав няма спирка! Драконите треснаха и Морето


Дунав няма спирка! Драконите треснаха и Морето

0
0
198

Публикувана на: април 15, 2017

Отличното представяне на Дунав в Първа лига продължава. След като преди седмица русенци удариха с 1:0 шампиона Лудогорец, днес те надиграха със същия резултат и Черно море. Единственото попадение в двубоя вкара Мирослав Будинов в 43-ата минута. Успехът изкачи русенци на четвъртото място в Първа лига, което при определени обстоятелства ще даде възможност за излаз в Европа.

Победата над моряците не дойде никак лесно, тъй като от 68-ата минута Дунав игра с 10 човека, защото директен червен картон получи Тейнур Марем.

Иначе през първите двайсетина минути играта бе рвностойна и без сериозни положения пред двете врати. В 21-ата минута дойде и първата интересна ситуация. Кузма стреля с глава след центриране отляво на Коконов, но топката профуча на сантиметри покрай лявата греда на Антонов.

В 37-ата минута Кузма прати топката в мрежата на Дунав след удар с глава, но попадението бе отменено поради засада.

Така се стигна до 43-ата минута, в която централният бранител на гостите Стефан Станчев опита да върне с глава към Михайлов, но Будинов пресече паса и майсторски прехвърли вратаря на Черно море за 1:0. Секунди по-късно Дунав имаше възможност да удвои, когато четирима футболисти на домакините излязоха срещу двама гостуващи бранители, но Карагерен се подхлъзна и не успя да нанесе шут в решаващия момент.

В даденото от рефера продължение на първата част моряците за малко не изравниха. Георги Илиев центрира от корнер, последва страхотно меле и няколко карамбола, след което топката се отправи към мрежата на русенци, но Юлиян Ненов изчисти от голлинията.

Втората част започна с втори отменен гол на Кузма поради засада. Дунав отговори с изключително опасен шут на Ненов в 50-ата минута, който за малко не попадна в долния ляв ъгъл на Михайлов.

В 68-ата минута Тейнур Марем и Стефан Станчев се сбутаха с глави, защитникът на моряците падна на земята, а реферът му вдигна жълт картон. Централният бранител на Дунав пък напусна играта с директен червен картон.

Пет минути по-късно Марек Кузма пропусна да изравни след центриране на Георги Илиев и изстрел с глава, който не намери целта.

До края на срещата Черно море натисна своя опонент, но Дунав показа много добра игра в защита, рядко допускаше сериозни опасности и в крайна сметка успя да удържи крехката си преднина.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments