> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Десподов подпука Лудогорец: Не са толкова добри като преди, отзад са зле


Десподов подпука Лудогорец: Не са толкова добри като преди, отзад са зле

0
0
268

Публикувана на: март 31, 2017

Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов говори пред Диема спорт за предстоящия в събота мач с Лудогорец.

Готов ли е ЦСКА за сблъсъка с Лудогорец?
– Готови сме да се бием до последната секунда на мача. На­дявам се да победим, защото Лу­догорец в момента не са в тази форма, в която бяха преди. Дано да направим хубаво дерби. Със сигурност ще има много публи­ка. Искаме да зарадваме нашите фенове с победа.

Смяташ ли, че ЦСКА може да бъде реален конкурент на Лу­догорец за шампионската титла в близко бъдеще?
– Да, сигурен съм, че ще бъде. ЦСКА започна лека-полека да вър­ви нагоре и се надявам в бъдеще да измести Лудогорец.

Кои са най-силните страни на Лудогорец?
– Според мен силните им страни са нападението и че имат бързи, технични футболисти. Могат от всяка ситуа­ция да вкарат гол. В защита мис­ля, че не са много добре, но нека да не им правя разбор. Надявам се да не им върви в събота сре­щу нас.

Сработихте ли се вече чуж­денците и българите в ЦСКА?
– Да, особено след лагера в Ис­пания. Мисля, че в момента има много по-голям колектив от преди. Показваме го и на тере­на. Без колектив няма победи и резултати. Няма ли колектив, все едно няма отбор.

Какво можеш да кажеш за Стамен Белчев и как той доп­ринася за колектива?
– И преди съм работил с него. Добър треньор е. Иска да се раз­вива, да се доказва. Показва ни доста неща. На мен лично него­вите методи ми допадат.

Докато бе част от Литекс, тимът от Ловеч правеше ус­пешни мачове срещу Лудого­рец. Смяташ ли, че ЦСКА също може да подхване позитивна тенденция срещу този съпер­ник?
– Разбира се, защо да не може. Лудогорец не са непобедими. Все пак излизаме и играем на „Арми­ята“. Това е ЦСКА, а не посред­ствен отбор. Защо да не се про­тивопоставим на Лудогорец? За нас ще е хубаво, че ще има много фенове. Дано се напълни стадионът. Да играеш пред та­зи публика, това те вдига във въздуха. Тичаш 90 минути като луд.

Хората, които познават Гриша Ганчев, казват, че той е човек на думата. Не е тайна, че ти си един от хората, на ко­ито той много държи. Какви са впечатленията ти от него?
– Гриша Ганчев вече 10 години ми е шеф. Този човек каквото ка­же, се изпълнява. При него няма шест-пет. Като каже нещо, зна­чи е така. Хвърля много пари за футбола и спорта като цяло. Гледа българският футбол да върви нагоре. Моето мнение е, че е добър човек. Който отиде да му поиска помощ няма да му откаже. Това го гарантирам. За мен е чест, че работя с такъв човек. Виждате колко трансфе­ра е направил в чужбина.

Очакваш ли и ти трансфер в чужбина, ако продължаваш да се представяш по същия на­чин?
– Ако продължавам да се представям и развивам по съ­щия начин и бъда постоянен, дай Боже да ме продадат в Европа. Там е развитието на футболис­тите. Няма по-хубаво нещо от това да излезеш млад – на 21, 22 години.

Имаш ли предпочитана дестинация?
– Харесва ми много в Италия. Там ми се играе. Но откъдето дойде оферта. Най-важното е да се развивам.

Имаш ли някакъв специален ритуал преди мачовете?
– Нямам някакъв специален ри­туал. Просто се прекръствам, преди да изляза на терена. Нося кръст, който целувам.

Не можа да вземеш участие в дербито с Левски заради алер­гична реакция. Какво стана точно?
– Да, ден преди мача получих алергия. За втори път. От хапче за разпускане на мускулите. Из­пих го към 21:30 часа и си легнах. Получи се същото като първия път, но тогава не знаехме от какво е станало. Мислехме, че е от скариди. Ходих в „Пирогов“. Стоях до 2 часа сутринта там. На следващия ден говорих с треньора и той ми каза, че не е желателно да се рискува, защо­то има опасност за моята кари­ера.

Какво послание ще отпра­виш към феновете?
– Ще им кажа да бъдат търпе­ливи, защото ЦСКА го чакат са­мо хубави мигове. Надявам се до­година вече отборът да бъде шампион. Всичко го искаме и го желаем.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments