> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дерменджиев хвърля 19-годишен юноша срещу ЦСКА


Дерменджиев хвърля 19-годишен юноша срещу ЦСКА

0
0
152

Публикувана на: март 31, 2017

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев може да прибегне до неочакван ход преди утрешния мач срещу ЦСКА. Специалистът обмисля възможността да заложи като титуляр на вратата на един от героите от юношеския национален отбор до 19 години Даниел Наумов.

Наумов е капитан на формацията, която преди няколко дни се завърна от Франция с квота за Европейското първенство. Именно самочувствието натрупано в тези мачове от чисто психологически аспект треньорът е на път да вземе решение да повери вратата именно на Наумов. Освен добрата форма в националния отбор младока играе редовно и в мачовете на Лудогорец 2 в Б група, което допълнително наклонява везните за този избор, пише Дарик.

Другият вариант пред Георги Дерменджиев е бразилецът Ренан дос Сантош, който реално в момента е втори вратар в Лудогорец. Той дойде в България тази зима, но все още няма официален дебют, като в изиграните до момента мачове бе резерва на Владислав Стоянов. Ренан игра мачове в Турция, но след това няма игрова практика, което със сигурносст леко притеснява треньорския щаб на „орлите“.

При всяко положение на вратата на Лудогорец ще застане пълен дебютант, защото нито Даниел Наумов, нито Ренан имат дебют за представителния тим на шампионите. Този избор се налага от факта, че Владо Стоянов е контузен и претърпя операция преди няколко дни в Румъния. Другият сигурен отсъстваш от мача на „Българска армия“ е Светослав Дяков, който също е с травма.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments