> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

„Горчиво“ в ЦСКА! Ицо Янев стяга сватба с ослепителната Даяна (СНИМКИ)


„Горчиво“ в ЦСКА! Ицо Янев стяга сватба с ослепителната Даяна (СНИМКИ)

0
0
244

Публикувана на: август 18, 2016

Треньорът на ЦСКА Христо Янев стяга сватба с годеницата си Даяна. Янев е пред втори брак, след като близо десет години бе женен за красавицата Бистра.

Втората булка по нищо не отстъпва на екссъпругата на треньора и според неговите приятели именно тя е жената на живота му. Христо и Даяна са заедно вече няколко години, като преди около 12 месеца се сгодиха. Двамата вече са твърдо решени да минат съвсем скоро пред олтара, а бъдещата г-жа Янева вече няма търпение да каже „да“ на любимия си.

Красавицата Даяна, която е стюардеса по професия, вече тренира за сватбата. Тя облече красива бяла рокля и позира с нея в двора на баровския комплекс „Делта Хил“ край Перник, където двамата с Христо живеят.

„Нещо тази бяла рокля да не е по някакъв повод?“, питат с намигване приятелкa, която се прави на ударена. „Нее, чиста случайност“, отвръща с усмивка красавицата. Единодушното мнение е, че Даяна е ослепителна в бяла рокля и ще бъде една от най-красивите футболни булки. Христо и годеницата му засега пазят в пълна тайна датата и мястото на сватбата дори и от най-близките си. Очаква се все пак до края на годината двамата най-накрая да се вземат. През последната година Янев почти денонощно работи за каузата на ЦСКА и в края на миналия сезон трудът му бе възнаграден със спечелената Купа на България. През този сезон Христо има още по-тежка задача, поставена от Гриша Ганчев – да изведе отбора до шампионската титла. Въпреки това Янев вече няма накъде да бяга и ще трябва съвсем скоро да стане отново семеен мъж. Христо и Даяна имат малка дъщеричка, като приятели на двойката признават, че треньорът на ЦСКА е истински баща за пример. За 30-годишната красавица това ще е първи брак. Предложението на Христо към приятелката му идва през пролетта на миналата година. Без много да се замисля, хубавицата бързо казва „да“ и започва да обикаля сватбените бутици, за да избере най-красивата рокля. След като станаха родители, двамата са по-влюбени от всякога. Напоследък Янев намира по-малко време за любимите си момичета заради всекидневните ангажименти с отбора. Поради тази причина хубавицата започва да следва бъдещия си съпруг по българските стадиони и почти не пропуска мач на ЦСКА и често украсява с присъствието си стадион „Българска армия“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments