> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гол в последната секунда прекърши ЦСКА-2 в трилър под Околчица, Ботев с безценна крачка към спасението


Гол в последната секунда прекърши ЦСКА-2 в трилър под Околчица, Ботев с безценна крачка към спасението

0
0
193

Публикувана на: май 8, 2017

Ботев (Враца) надви с 3:2 вторият отбор на ЦСКА с късен гол в последния мач от 27-ия кръг на Втора лига.

Първото полувреме под Околчица премина без кой знае какви положения пред двете врати, като на Александър Конов се наложи да прави само едно спасяване след удар с глава на футболист на домакините. Единствената ситуация открила се пред „червените“ бе превърната в гол от Милчо Ангелов след асистенция на Георги Търтов.

Врачани реагираха светкавично през второто полувреме и в рамките само на три минути обърнаха резултата с два гола на юношата на Левски Тодор Чаворски. Той изравни в 55-та минута след меле и удар извън наказателното поле, а в 58-та с глава за втори път преодоля Конов.

„Червените“ не се предадоха и в 76-та минута стигнаха до изравняването. Никола Колев с плътен удар не остави шансове на вратаря след нова асистенция на младока Турицов. Врачани, както и при първия си гол, се възползваха от разбъркване в пеналтерията на ЦСКА в 90-та минута и Иванов със силен удар направи 3:2 и донесе успеха на своите.

Трите точки са безценни за Ботев, който три кръга преди края на сезона, е на 9-о място с 38 точки, на 8 над зоната изпадащите. Първият тим в нея е именно дубълът на „червените“ с 30 точки, на 3 от спасителната зона и Оборище (Панагюрище). „Армейците“ бяха без титулярния си капитан Красимир Станоев и старши треньора си Светослав Тодоров, които са наказани и утре ще дават обяснения пред Дисциплинарната комисия заедно с реферите, с които заформиха скандал в миналия кръг при загубата от Етър.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments